Profil korisnika Sladjana Rebic

 Sladjana Rebic

Korisničko ime

Sladjana Rebic (Kontakt)

Država

Srbija

Grad ili regija

Beograd

Website

Struka

Razno

Profil

SLADJANA PERIC
M. POPOVICA 40/10
1070 N. BEOGRAD
SRBIJA
TEL: 2131502
MOB. 0642698994
E-MAIL: sladjana_r.peric@nadlanu.com


SLAĐANA PERIĆ
BIOGRAFIJA

OBRAZOVANJE I RADNO ISKUSTVO

Perić SlaÄ‘ana je diplomirala na Fakultetu političkih nauka. Diplomirani je politikolog za novinarstvo i informisanje. Radila je kao novinar na RTS-u, u Narodnoj armiji, Svedoku i Fokusu. Radila je kao PR na Pinku, a kao marketing menadžer radila je u kablovskoj televiziji SBB. Ona je radila i u Cesidu kao organizator i kontrolor. Kao ekonomski organizator radila je u Harmas Farmi. Poslednjih godinu dana radila je u Nacionalnoj službi za zapošljavanje kao savetodavac. Posle isteka ugovora položila je ispit u Ministarstvu za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku. Ispit joj omogućava da radi i u Nacionalnoj službi za zapošljavanje i u agencijama za zapošljavanje. Može da radi i u ljudskim resursima bilo koje firme.

JEZICI

Engleski – pisani i govorni.

KOMPJUTERSKE VEŠTINE

Poseduje diplomu Foruma za poslovni nivo znanja rada na računaru. Uspešno je završila i kurs grafičke radionice u CET-u.

PROFESIONALNE SPOSOBNOSTI

Radi onako kako oseća da je najbolje. Proverava činjenice. Ne donosi nagle odluke. Sagleda sve opcije. Sagleda posledice svojih odluka. Shvata tuÄ‘e poglede na svet. Poštuje mišljenje drugih. Ne pristaje na manje nego što zavreÄ‘uje. Sa lakoćom pita kada nešto treba i želi. Ne živi u strahu od odbijanja. Planira svoju budućnost.

Komunikativna i kreativna, strpljiva, dobar analitičar i organizator, uporna, istrajna, brza, otvorena za nova učenja, timski raspoložena, snalažljiva, prijatna – vedrog duha.

KNJIGE

Napisala je knjigu «Nebo u srcu». Knjiga je mešavina proze i poezije.

MOTO KARIJERE

Napredak u znanju kao i u društvu. Bolji lični život.

Datum učlanjenja

23-Mar-2008

Aktuelno

Rejting korisnika

Korisnik Projekat Datum Rejting Komentar

Korisnik još nema rejting