Berzica Forum
05 Decembar, 2008, 02:22:20 *
Dobrodošli, Gost. Molimo vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom i lozinkom na Berzici.
Vesti: Dobrodošli na Berzica.com forum!

Početna   Pomoć Pretraga Prijava Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: vanredno srednje obrazovanje  (Pročitano 722 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
noil74
Beginner
*

Pogledaj profil
« poslato: 08 Jun, 2008, 11:08:24 »

Vanredno sam upisala srednju saobracajnu skolu sa zeljom da pri zavrsetku uz neke dokvalifikacije postanem isntruktor voznje. Takodje su mi velika ljubav i kamioni i putovanja pa me planovi i ciljevi vuku i prema tome da jednog dana mozda budem i vozac kamiona - znam da nije mnogo "zenstven" posao ali svako ima pravo na svoje snove i ostvarenje istih.   Namigivanje

E, sad ono vazno, tehnicku skolu, smer saobracajna, profil "vozac motornih vozila" sam upisala u svom gradu tj u Kikindi. Zbog odredjenih privatnih okolnosti od septembra se selim za Beograd.

Moje pitanje/molba se odnosi na to da mi neko kaze, uputi na neke skole/brojeve telefona u Beogradu gde bih ovu skolu mogla da nastavim tj da samo prebacim sve predmete iz kojih sam vec polozila ispite i da nastavim tamo gde sam zastala.
Interesuje me da li mozda neko zna kako takve stvari funkcionisu tamo u Bg, da li se tamo iskljucivo u privatnim skolama moze to nastaviti sa pretpostavljam mnogo vecim cenama ili postoje i tamo drzavne srednje tehnicke skole gde bih se mogla prebaciti po istim uslovima kao u Kikindi - znaci upisnina za skolsku godinu je ista kao i za redovne ucenike, imam odredjen broj casova ako zelim provesti na redovnoj nastavi, ispite iz odredjenih predmeta placam u zavisnosti da li se sastoji samo od pismenog ili ima i usmenog dela a cija cena je izmedju 900 i 1100 din.

Nadam se da nisam pogresila mesto na koje sam trebala postaviti svoje pitanje/temu pa cu biti zahvalna svima koji mi mogu posluziti bilo kakvom informacijom.

Hvala unapred!
Sačuvana

"It is not important what you learn,you can always look at books,what is important is to learn how to think an solve problems"
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: