Vanredno sam upisala srednju saobracajnu skolu sa zeljom da pri zavrsetku uz neke dokvalifikacije postanem isntruktor voznje. Takodje su mi velika ljubav i kamioni i putovanja pa me planovi i ciljevi vuku i prema tome da jednog dana mozda budem i vozac kamiona - znam da nije mnogo "zenstven" posao ali svako ima pravo na svoje snove i ostvarenje istih.

E, sad ono vazno, tehnicku skolu, smer saobracajna, profil "vozac motornih vozila" sam upisala u svom gradu tj u Kikindi. Zbog odredjenih privatnih okolnosti od septembra se selim za Beograd.
Moje pitanje/molba se odnosi na to da mi neko kaze, uputi na neke skole/brojeve telefona u Beogradu gde bih ovu skolu mogla da nastavim tj da samo prebacim sve predmete iz kojih sam vec polozila ispite i da nastavim tamo gde sam zastala.
Interesuje me da li mozda neko zna kako takve stvari funkcionisu tamo u Bg, da li se tamo iskljucivo u privatnim skolama moze to nastaviti sa pretpostavljam mnogo vecim cenama ili postoje i tamo drzavne srednje tehnicke skole gde bih se mogla prebaciti po istim uslovima kao u Kikindi - znaci upisnina za skolsku godinu je ista kao i za redovne ucenike, imam odredjen broj casova ako zelim provesti na redovnoj nastavi, ispite iz odredjenih predmeta placam u zavisnosti da li se sastoji samo od pismenog ili ima i usmenog dela a cija cena je izmedju 900 i 1100 din.
Nadam se da nisam pogresila mesto na koje sam trebala postaviti svoje pitanje/temu pa cu biti zahvalna svima koji mi mogu posluziti bilo kakvom informacijom.
Hvala unapred!