Berzica Forum
30 Јул, 2010, 17:33:46 *
Dobrodošli, Gost. Molimo vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom i lozinkom na Berzici.
Vesti: Dobrodošli na Berzica.com forum!

Početna   Pomoć Pretraga Prijava Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Trazim ljude koji bi cinili tim programera, dizajnera itd.  (Pročitano 221 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Berzica
Administrator

Pogledaj profil WWW
« poslato: 24 Новембар, 2009, 18:42:16 »

Trazim ljude koji bi cinili tim programera, dizajnera itd.

Dakle, formiram tim ljudi i taj tim definitivno nije fiksne "velicine", radi rada na raznim projektima.

Ono sto me je pokrenulo da ovo uradim, jesu razne prilike koje su se pojavile u skorasnje vreme, a koje nikako ne mogu sama da iskoristim, zbog nedostatka slobodnog vremena.

Iz tog razloga, pozivam ljude koji imaju znanje i volje da rade i pored svog redovnog posla, kao i one koji bi samo ovo radili.

Trazim programere, dizajnere (po mogucnosti web dizajnere), ljude koji mogu da dodju do nekih kontakata - potencijalnih klijenata, konsultante, menadzere koji bi vodili vece projekte itd...

Trazim takodje i saradnike na prevodima, testere, dakle potrebni su ljudi koji nam mogu biti korisni pri radi na softverskim resenjima. Zaista nije bitno sta radite, vec da li to sto umete moze da bude od koristi?
Ako mozete pronaci potencijalnog klijenta za izradu internet prezentacije ili nekog slozenog softverskog resenja, uclanite se u tim i doprinesite nasem razvoju.

Ukoliko imate neku ideju, mozemo je zajedno sprovesti u delo. Ukoliko ste kreativni ili imate znanje koje se moze iskoristiti u ove svrhe, a zelite da radite ovako nesto, javite mi se na:
knowledge2business@gmail.com i posaljite svoj CV i reference.

A, sada par reci o meni.
Zovem se Tijana. Volim da radim u timu i stvaram nesto novo, na programiranje gledam kao na umetnost. Radim vec tri godine kao programer, kreativna sam, ali dizajn mi sve slabije ide, na zalost. Imam dosta ideja i mogu da nadjem klijente koji bi fino platili, ali mi pre svega trebaju vase reference, kako bih mogla odredjene projekte da dobijem za nas buduci tim. Iskrena sam osoba i ne volim materijaliste i ljude koji sve rade iz interesa.
Ovo mi je bitno jer ne zelim da u timu imam ljude koji ce nauditi ostalima.

Radicemo od kuce, ponekad se nalaziti ako je neophodno, a i radi druzenja Smeško

Volela bih da se prijavi sto vise ljudi i da pozovete one koji bi rado ucestvovali, a nemaju nalog na Berzici.

Dakle, sve sto je potrebno je znanje, volja, internet konekcija i nadam se otvoren racun u banci, ali o tome cemo kad se budemo upoznali.

http://www.berzica.com/posao/trazim_ljude_koji_bi_cinili_tim_programera_dizajnera_itd_153

Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: