Berzica Forum
30 Јул, 2010, 17:24:13 *
Dobrodošli, Gost. Molimo vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom i lozinkom na Berzici.
Vesti: Dobrodošli na Berzica.com forum!

Početna   Pomoć Pretraga Prijava Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Potrebni Joomla! exerti i experti programeri, kao i experti web dizajneri za izrade Joomla! sablona i tip rada kao: rockettheme.com, gavick.com  (Pročitano 348 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Berzica
Administrator

Pogledaj profil WWW
« poslato: 29 Новембар, 2009, 09:53:22 »

Potrebni Joomla! exerti i experti programeri, kao i experti web dizajneri za izrade Joomla! sablona i tip rada kao: rockettheme.com, gavick.com

Bavim se web dizajnom i iz Srbije sam. Potrebni su mi:
-Joomla! experti: pod ovim podrazumevam: perfektno poznavanje Joomla! okruzenja i naravno najvisi nivo znanja u programiranju! Ovde podrazumevam i vrhunske programere! Neophodna znanja:
Joomla!,
JavaScript,
PHP & MySQL,
CSS,
XHTML
Prednost:
poznavanje jQuery,
Ajax, i drugih tehnika programiranja

-Web dizajneri: Iako sam i ja sam web dizajner potreban mi je najmanje jos jedan sa svezim ideja.
Neka se javljaju dizajneri koji rade na ovakvom(ili visem) nivou:(http://99designs.com/users/323913/folio)/)

Broj radnih mesta: 2(1 programer i 1 dizajner)
Posao: po procentu od prodatih templejta
Naziv novog brenda koji cemo sacinjavati: ozone ili jseriba

OCekujem: visok kvalitet kako koda tako i dizajna. Obavezno obavljanje zadataka u sto kracem roku. Dizajniranje(od strane dizajnera, ali cu najverovatnije to ja uraditi) i programiranje(od strane izabranog programera) web stranice koja ce oznacavati nas brend i dobar SEO i SEF.

Rad tima pocinje od izbora kandidata, a izrada templejta za prodaju od 20.12.2009.

Nadam se da sam sve lepo objasnio i da cemi se javiti veliki vroj ljudi spremnih za timski rad i saradnju i da ce najbolji biti izabrani Cheesy .

Uz prijavu poslati CV, a najvaznije portfolio.

Najbolje zelje,
oZone

Dopuna 28-Nov-2009 15:48 :

Tip rada je kao na sajtovima: rocketheme.com ili gavick.com, izradjujemo templejte i prodajemo ih po clanstvu, mesecnom, godisnjem, itd. Takodje izradjujemo i module i komponente.

http://www.berzica.com/posao/potrebni_joomla!_exerti_i_experti_programeri_kao_i_experti_web_dizajneri_za_izrade_joomla!_sablona_i_tip_rada_kao_rocketthemecom_gavickcom_157

Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: