Jugoslav
Beginner
|
 |
« poslato: 12 Oktobar, 2008, 22:37:57 » |
|
Pozdrav svima na ovom jako simpaticnom sajtu i forumu, vidim da ima tema internet zarada pa sam s`obzirom na iskustvo od 5 godina rada na internetu, voleo bih da na ovom mestu prezentujem WNT Club.
WNT Club je nesto novo na nasim prostorima, konkretno u pitanju je mrezni marketing sa proizvodima i uslugama.
Kod nas u WNT Clubu ne postoji neka clanarina koja se placa, poslovna prilika je besplatna, placaju se paketi kojih ima tri. --------------------------------------------------------------------------- Bronza paket 10 evra
Kupovinom Bronzanog paketa dobićete sledeće: e-mail, subdomen, tutoriale, templatese i Hosting prostor 100MB Online servis radionice (kako napraviti svoj sajt npr.) Online edukacije Menadzment Marketing Liderstvo
Kupovinom Bronza paketa dobijate pocetnu poziciju u Bronza matrixu 2x3 Popunjavanjem svih 14 pozicija u ovom Matrixu, osim novčane zarade, ostvarujete sledeće: domen po izboru .com .biz .net .org .info, Hosting 250MB, re-enter (re-enter znaci da ulazite u jos jedan bronza matrix) i plaćen ulazak u Silver paket
Zarada: prvi krug 35 evra svaki sledeci 60 evra
-------------------------------------------------------
Silver paket 25 evra
Kupovinom Silver paketa postaćete vlasnik : Hosting prostora od 250MB i prethodnog Bronza paketa zajedno sa svim njegovim proizvodima, uslugama i poslovnom matrix pozicijom. (kreditiranjem) Zatvaranjem Silver Matrixa sa četiri levela, Vi prelazite u Gold paket, dobijate Hosting prostor od 1000 MB i plaćen re-enter matrix ovog paketa.
Silver matrix 2x4 (ukupno 30 pozicija)
Zarada kad se zatvori Silver matrix 300 evra Napomena:Samo u prvom krugu, isplata je 200€ i re-enter ovog paketa
------------------------------------------------------------
Gold paket 125 evra - 2x5 Matrix ukupno 62 pozicije
Kupovinom Zlatnog paketa postaćete vlasnik i oba prethodna paketa (kreditiranjem), Hostinga 1000MB i domena Sponzoru se isplaćuje nagrada 25€ Zatvaranjem Gold matrixa dobijate: plaćen re-enter Gold i plaćen ulazak u Dijamantski matrix.
Zarada kad se zatvori Gold matrix 2.500 € Samo u prvom krugu, isplata je 1250€ i re-enter ovog paketa
-------------------------------------------------------------
Diamond Paket 1.250€ & 2x12 Matrix
Nije omogućena kupovina i direktan ulazak. Zaradu od 100€ ostvarujete automatski za svaku popunjenu poziciju od cele Vaše direktne i indirektne strukture. Zarada u Diamond matrixu iznosi 819.000 €
-------------------------------------------------------------
Ovo bi bilo ukratko o zaradi i paketima, voleo bih da ovde iznesem moje veoma pozitivno iskustvo, zapravo sam se iznenadio, online servis radionice su veoma dobre gde sam i sam naucijo nesto novo o web developmentu, a i online edukacije iz menadzmenta marketinga i liderstva su takodje izvrsne, sve u svemu za svoje pare dobijate pravu vrednost a poslovna sansa je tu za onog ko zeli da to iskoristi, moj slogan kao clan WNT Club je "nauci i zaradi".
Uclanjenje u klub je moguce samo preko sponzora ili mentora, postoje online prezentacije uzivo a uskoro i offline, sve one koje zanima ova mogucnost nek mi se jave preko privatne poruke, ja cu vam brzo poslati pozivnicu za online prezentaciju gde posle iste mozete odmah da pitate sve sto zelite.
|