Berzica Forum
10 Januar, 2009, 00:36:30 *
Dobrodošli, Gost. Molimo vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom i lozinkom na Berzici.
Vesti: Dobrodošli na Berzica.com forum!

Početna   Pomoć Pretraga Prijava Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Agencija ili D.O.O.  (Pročitano 1712 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
danijelg
Beginner
*

Pogledaj profil WWW
« poslato: 21 Avgust, 2008, 18:34:46 »

Ima li neko informaciju o tome da li je bolje otvarati agenciju ili d.o.o. kada se radi o freelance načinu poslovanja? Planiram da se bavim uslugama web dizajna, SEO i internet marketinga i hoću da radim od kuće, za sada sam. Kapiram da mi ne treba poslovni prostor i slično. Po onome što sam čuo agencija je bolje rešenje za mene, zbog jednostavnijeg otvaranja, slobodnog raspolaganja novcem i manjih obaveza prema državi. Možda grešim?
Sačuvana

Moj dizajn portfolio: www.danijelgajan.com
netoperater
Beginner
*

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 01 Septembar, 2008, 16:06:09 »

Agencija definitivno ako pocinjes jel ako dodjes do tacke gde ce ti biti potrebno preduzece doo lako ces ga otvoriti ali ako nesto ne ide doo se gasi tako tesko da ti ne bih preporucio da razmisljas o tome..Da se ogradim naravno da covek kada nesto pocinje uvek gleda napred i treba tako ali iz sopsvenog iskustva znam da treba nekog i polusati ponekad i planirati i lose stvari....
Zivimo u takvom okruzenju da lose uvek moze da dodje bez poziva...
Stim sto agencija(str szr...) ima svoje prednosti ,ali i doo ima svojih tako stoji i kod mana-i naicices na ljude koji ce reci da ako planiras rad sa inostranstvom mora doo sto nije tacno-toliko o tome u nadi da sam pomogao bar malo...
Sačuvana
Spox
Beginner
*

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 01 Septembar, 2008, 22:08:20 »

Freelance je zaista strava i ne mogu da verujem da ima ljudi koji rade takvr stvari ,! Ma i ova berzica je super sto postoji,Mnogo surfujem i nailazim na sajtove tipa berzica gde ima projekata i poslova da ti pamet stane,ali uvek nas iz Srbije nesto koci ili prosto ne verujes da to funkcionise.Da li iko ima iskustvo da je vec odrdio neki freelance (mene licno interesuje prevodjenje i pisanje ) i da je sve to proteklo regularno i ok ( mislim ,bio je placen itd...)
Sačuvana
Berzica
Administrator

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #3 poslato: 02 Septembar, 2008, 12:18:25 »

Freelance jeste odličan način da se radi i Berzica je nastala da takav način razmišljanja približi našim ljudima.

Možete pogledati odrađene projekte na Berzici po spisku članova koji su učestvovali.

http://www.berzica.com/topusers.php
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: