Berzica Forum
07 Januar, 2009, 13:53:42 *
Dobrodošli, Gost. Molimo vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom i lozinkom na Berzici.
Vesti: Dobrodošli na Berzica.com forum!

Početna   Pomoć Pretraga Prijava Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Facebook vredi vise od Forda i AMD-a zajedno?!  (Pročitano 1541 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
vlada
Beginner
*

Pogledaj profil
« poslato: 11 April, 2008, 23:38:20 »

Jako dobar video snimak koji govori o tome kako jedna internet kompanija (Facebook) posle samo par godina postojanja vredi vise nego jedan AMD i jedan FORD zajedno!

<a href="http://www.youtube.com/v/I6IQ_FOCE6I&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/I6IQ_FOCE6I&rel=1</a>
Sačuvana
noil74
Beginner
*

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 20 Maj, 2008, 14:25:34 »

Mozda moje pitanje nece biti na mestu ali zanima me koja je poenta ove teme?

Ok, tako je kako je, vredi vise ili ne...
Ili je mozda tema postavljena da bi se sad razmenjivala misljenja o tome da li zasluzeno ili ne?

Zaista se izvinjavam ako samo ja ne shvatam sta je ovo trebalo da bude...

U svakom slucaju veliki pozdrav autoru teme!  Namigivanje
Sačuvana

"It is not important what you learn,you can always look at books,what is important is to learn how to think an solve problems"
megasale
Beginner
*

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 28 Avgust, 2008, 23:25:22 »

šta god da je hteo postavljač teme, ja se prijavih na taj face book, kad odgledah film.. jer htedoh da vidim šta je to, i shvatih da zahteva mnogoooo dragocenog vremena, a nije mi jasno i dalje kako face book ostvaruje taj profit, ne videh nesto reklame i tako to...
dakle, kako oni ostvaruju taj toliki profit, KAKO?
"... i tata bi, sine"
Sačuvana
vlada
Beginner
*

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 30 Avgust, 2008, 13:47:43 »

Dobro poenta je donekle bila kako u danasnjem svetu vise ne postoji standardni ni za sta.

Jedan Ford koji se razvijao stotinu godina, u kome su radili generacije i generacije najboljih radnika, inzinjera i nacunika i stvarale automobile za citavo covencanstvo biva nadmesen finansijski za samo dve godine od strane projekta kojega su napravila tri studenta za 6 meseci. Meni je to prilicno fascinatno. MIslim da je poruka da treba drzati otvoren um.
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: