Berzica Forum
08 Фебруар, 2012, 00:35:05 *
Dobrodošli, Gost. Molimo vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom i lozinkom na Berzici.
Vesti: Dobrodošli na Berzica.com forum!

Početna   Pomoć Pretraga Prijava Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Agencija za prevođenje  (Pročitano 1219 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Jozefina
Beginner
*

Pogledaj profil
« poslato: 30 Мај, 2009, 17:10:57 »

Nedavno sam ostala bez posla i razmišljam o pokretanju sopstvenog biznisa. Po struci sam profesor srpskog jezika sa petogodišnjim radnim iskustvom u izdavačkoj kući (lektura i korektura novinskih tekstova). Zainteresovana sam za otvaranje agencije za prevođenje i lekturu svih vrsta tekstova. Pored kontakata, šta mi je još potrebno da bih realizovla tu ideju? Svi predlozi i sugestije su dobrodošli. 
Sačuvana
pajolino
Beginner
*

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 16 Јун, 2009, 12:45:05 »

Apsolvent sam na filološkom fakultetu i prevodio bih tekstove sa engleskog i grčkog. Ukoliko se vaš poslovni plan ostvari bio bih spreman za saradnju.  Nemam mnogo iskustva i svoje usluge ne bih previše naplaćivao, odnosno vi pošaljete tekst na moj mejl i ponuđenu cenu, a ja shodno tome da li mogu da se uhvatim u koštac na adekvatan način sa tekstom prihvatim ili ne. Inače ovaj tip saradnje može inače biti isplativ za agencije. Srećno!  Namigivanje
Sačuvana
hihihi
Beginner
*

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 19 Август, 2009, 21:38:03 »

Odlično znam ruski i dosta vremena sam provela sa Rusima i u Rusiji. Nemam mnogo prevodilačkog iskustva, ali ono što je sigurno: vrlo sam pismena. Ako budete ostvarili Vašu finu ideju, zainteresovana sam za honorarnu saradnju. Otprilike, vidim je na isti način kao i momak koji je napisao prethodni post. Srećno i zbog Vas i zbog nas! (Ne laje kera zbog sela ...)  Zelenko
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: