Šta je Berzica.com?

Berzica je jedinstveni i bespaltan sajt na ovim prostorima koji služi za pronalaženje stalnog ili honorarnog posla kao i poslovnih ideja.

Berzica se sastoji iz tri glavna servisa.

Jedan su standardni oglasi za posao,u raznim kategorijama kao što su Informatika, Komercijala, Dizajn, Zanatstvo itd...

Drugi servis Berzice su freelance odnosno honorarni projekti. Npr.:

  • Potreban vam je programer za izradu vaše ideje
  • Radite web site i potreban vam je web developer?
  • Potreban vam je dizaj za logo ili reklamu?
  • Treba vam moler ili pomoć u kući?
  • Želite da naučite španski?
  • Selite se i treba vam transport?
  • Putujete u inostranstvo i ne čeka vam se u redu za vizu?
  • ...

Treći servis Berzice su poslovne ideje odnosni razne ideje za pokretanje ortačkog biznisa, investiranja i sl.

Kako da se prijavim na Berzica.com?

Na glavnoj stranici izaberite "Postani đlan" i potom popunite kratak upitnik sa vašim osnovnim podacima. To je sve!

Informacije u vašem profilu možete dopuniti kada želite uključujući vašu fotografiju ili podešavanja za dobijanje automatskih emailova.

Kako funkcioniše Berzica.com?

Na Berzici se pojavljuje ponuda poslova. Ako tražite posao, dovoljno je samo da se registrujete i sačekate da se pojavi odgovarajući posao. U oglasu za posao ćete naći kontakt podatke na koje treba da se javite.

Na Berzici se pojavljuje i ponuda freelance (honorarnih) poslova. Poslodavci kreiraju projekat sa opisom potrebnih usluga. Kandidati potom mogu da ostavljaju svoje ponude, sa opisom i rokom izrade. Na poslodavcu je zatim da na osnovu ponuđenih uslova i reputacije izaberu pravu osobu za projekat.

Po odabiru poslodavac i kandidat dobijaju od sistema meÄ‘usobne email adrese kao i druge podatke po potrebi. Po završetku projekta, uključene strane mogu da ostave rejting jedni za druge. Rejting je veoma bitanjer omogućava korisnicima da steknu potrebnu reputaciju.

Ponude ostavljane na Berzici su obavezujuće. Nemojte ostavljati ponudu ako niste sigurni da je možete ispoštovati.

Samo plaćanje usluge, Berzica.com ostavlja na uključenim stranama i stvar je dogovora. Možete se dogovirti da lično preuzmete novac, platite preko Paypala ili žiro-računa. Sa napretkom platnog sistema Berzica.com će ponuditi i automatski sistem plaćanja.

Kako da kreiram novi oglas za posao?

Nakon što se prijavite na sistem (kliknete na "Prijava") naći ćete se u glavnom pregledu. Na raspolaganju imate opciju "Novi Oglas".

Oglasite Projekat koristite kada vam je potrebna konkretna usluga ili pomoć u projektu koju želite honorarno da realizujete. Nakon što popunite obrazac, vaš oglas će biti postavljen na Berzici i kandidati će moći da se javljaju sa svojim ponudama. Nakon što pregledate sve ponude pristigle ktoz Berzicu, možete da izaberite izvršioca projekta kroz opciju u "Pregleu Oglasa".

Oglasite Posao koristite kada tražite kadar za stalno zaposlenje. Popunite obrazac sa vašim podacima kao i kontaktom na koji vam se potencijalni kandidati mogu javiti.

Oglasite Poslovnu Ideju koristite kada imate neku poslovnu ideju i tražite investitora ili neku drugu vrstu ulaganja.

Kako stičem reputaciju?

Po završetku saradnje na projektu, uključene strane mogu ostaviti rejting jedni za druge. Rejting je ili pozitivna ili negativan uz prateći komentar. Rejting služi da bi članovi sticali reputaciju koja će im omogućiti da lakše dobiju posao ili pronaÄ‘u kandidate za svoj projekat.

Rejting možete ostaviti klikom na zvezdicu pored imena projekta koji se nalazi u "Pregledu Oglasa" ili" Aktivni Projekti".

Kontakt

Za sva dodatna pitanja možete nas direktno kontaktirati putem Kontakt Forme